Som fredag, nastan

Ursakta, jag ar for at for att dra upp min egen dator. Sa det far bli ett jobbigt inlagg.

Maste forst bara uttrycka min frustration, och kanske mer min aggression (saker felstavat, men skitsamma) pa den nya bloggen. For det forsta, blogg.se gar javligt mycket fortare att skriva an publishme.se, for det andra later det dummare, och for det tredje, DET SUGER. Ja, herre vad trakigt det ar. Var ar allas bloggar liksom. Var ar alla kontakterna. Nej, nan matta far det val vara. Det var battre forr, helt klart. Och med forr menar jag typ forra manaden.

Har varit annu en lang och slitig vecka. Tva klasser pa kvallarna, och igar drog jag mig till starbucks alldeles ensam for att vara for mg sjalv en stund. Det var sknt, och jag fick t o m ett brev skrivet. Idag har jag jobbat i 12 timmar, och sen akte jag och fikade med Ida och Carina. Kom hem for ett tag sen, ar ratt dod nu. Ungarna ar fortfarande uppe (yes, hoppas de sover laaang imorgon) och kollar pa tv. Jag maste snart ga och lagga mig innan jag tuppar av. Jag behover mina atta timmars somn.

Imorgon blir det forhoppningsvis lite lugnare. Samantha ar hemma och sen ska Nicky & Alex ha sleepover. Pa kvallen ska vi ha lite adjokensparty for Madelen som ska flytta till Texas i overmorgon. Hoppas verkligen det blir fjarde gangen gillt!

Vill bara avsluta inlagget med en massa tack:
Tack Ellinor, for att du var i min drom inatt. Du hade ditt eget talt pa nan konstig festival, haha. Trots att hela drommen var halvkepig, hade vi verkligen hultankul.
Tack Malin for alla latar. Vissa kommer aldrig att spelas igen, och andra ligger redan i mp3:n, alla latar var dock vaaaaldigt valbehovliga:D 
Tack Jossan for att du skriver sa manga brev. Tro inte att du bara kan sluta nu for att du far internet och sana dar grejer! Haha.
Tack mamma och pappa (jag vet att ni inte har kunnat slita er fran bloggen) for kaffet, kladerna, lakritset, vanijssasen och allt det andra!
Tack Kristin for att du antligen bokat resa. Nu ska jag borja planera ditt besok.
Tack alla som jag inte sagt tack till (Ann, Sanna, Madde, Emelie, Djuren & alla andra). Tanker pa er minst varje dag.

Det later som nagot slags avskedsbrev, men jag har inte tankt att aka till himlen an. De skulle val inte slappa in mig anda... Ville bara visa lite uppskattning.
<3

Go to hell

Nu är jag trött på den här skiten. Varför kan man inte få vara perfekt och aldrig göra misstag? Varför kan jag inte få vakna i min säng på lugna vägen imorgon?

Ursäkta för ett väldigt förrvirande inlägg. Skriver mer en annan dag. En bättre dag, förhoppningsvis.

Bajs, eller nåt annat dåligt.

Fredag den 13:e?

So much for min vidskepelighet, haha. Jag blir toig om jag rakar lagga nycklar pa bordet, och jag fasade infor den har dagen. Men jag vaknade efter att fatt sova en hel natt utan att vakna. Det ar soligt och uthardligt ute (dvs inte 45 grader som tidigare i veckan). Trodde jag skulle fa annu en 12-timmarsdag, men icke! Samantha tog Max med sig till jobbet. Sa nu har jag hela dagen barnfri, eller atminstone fram till klockan ter idag. UNDERBART! De har varit bra dne har veckan, men barn ar barbn. De kommer till jorden och suger ur folk pa energi. Har jobbat otroligt mycket och hartt den har veckan, sa det kanns nastan overkligt att inte ha nagot att gora pa nastan fem timmar.

Ska till Target och inhandla diverse grejer, sasom tandkram, munskolj och annat nodvandigt. Maste aven leta efter en bikini som klarar av Jersey shores' vagor. Sen blir det predikyr och skype. Jag kommer sakert fa angra att jag skrivit ner det har senare, men just nu kanns det som om den har dagen ar den basta pa veckan.

Dessutom ar det fredag, och jag ska inte jobba nat i helgen. Ska dock maka mig upp tidigt imorgon for att kolla pa tvillingarnas sista fotbollsmatch. 

Ah just det, far jag ett par minuter over ska jag svara pa berv ifran Jossan och Malin. En fraga bara Jossan, for jag antar att du kommer att ga in pa internet mer nu nar du ar hemma; var ska jag skicka brevet? Har ni hunnit flytta fran saxlyckevagen?

Nu odslar (vet inte alls varfor jag fick in odslar... kanns ratt bara men passar det verkligen dar?) jag dyrbar tid. Tandborstning och lite smaplock har hemma, sen ska jag ut och njuta av ledig tid.

<3

Gaaah!

Varfor varfor varfor flyttades jag fran blogg.se? Varfor kan jag inte lagga tillbaka mina vanner, vavava?! Herregud, varfor ska livet v ara sa orattvist for? 
Nej, men serost, varfor? Det ar ju skitidiotiskt.

Hade forresten stallt mig in pa min Collegedebut idag, men fick precis ett samtal om att kursen idag vr installd. Kan inte lata bli att tycka det ar lite brat. Ska sitta barnvakt tva ggr i veckan, sa jag behover komma ut och fika eller vad som helst. Har faktiskt gatt upp 06.30 bara for att ata frukost och duscha innan jag ska skaka liv i kidsen. 
  Detta ar for ovrigt min sista helg med alla barnen i skolan. Ska verkligen ta vara pa den tiden! Sen blir det en sommar med tusentals minicamps och en massa tid att doda. Tur att 4 juli kommer emellan.

Ar forovrigt sa himla trott pa mina 50 latar jag har pa datorn. Limewire kan do faktiskt. 
Sahar ligger det till mina vanner, jag kommer att vrida huvudet av mig sjalv om jag inte far seriosa (och bra forstas) musiktipslistor av er, NUUUUU, tack!
Ni har ju mina hotmailadress sa det gar finfint att skicka latar. Aven sana ni vet att jag redan har, for jag kan nastan garantera att jag inte har dem pa min dator har i USA.

Nej, nu far tvatten ta och bli klar snart. Ska springa ett arende at Peter, och sen ska jag doda lite tid och vanta pa att det ska komma nagon och kopa varan Batmobil, haha.

Om ni undrat om det finns nagra svenska filmer har i USA, sa kan jag upplysa er om att sa ar fallet. Klockan 01.00 en natt slog jag pa tv:n, en helg alltsa, och fick se att stumfilmen Haxan fran 1922 gick pa en av filmkanalerna. Jag forstod verkligen ingenting. Inte for att sverige ar varldens basta land nar det kommer till film, men jag skulle pa en microsekund kunna namna femtusen filmer som ar bade frashare och battre an Haxan fran 1922... Herregud, amerikanare alltsa...