Tandkott och resor

Wohooo! Blogg.se har blivit publishme (fjantigt varre) punkse istallet. Valdigt bra att man fatt veta det och sa. Hursomhelst. Jag tanker inte skriva nagot om DC har. Det ar ganska jobbigt att lasa utan svenska bokstaver och dessutom ska jag tanka in bilder fram Florida och DC pa min egen dator, och lagger upp dem pa resedagboken.

Hander inte sa mycket i ovrigt, tiden gar bara laskigt fort. Kan inte riktigt fatta att det var en manad sen jag var i Florida, och att det snart ar fredag. Helgen ar redan planerad, sant gillas. Barnen ar ratt bra nu ocksa, om man tanker bort morgonen. De vill inte ga upp, de svar (mamma och pappa, sa jag javla nar jag var atta? okej, det behover ni inte svara pa...) och kastar saker. De skulle formodligen ta livet av sig sjalva ifall de bytte plats med mig nar jag var lika gammal. Skolan borjade atta istallet for halv nio, och det var minsann ingen som skjutsade mig dit. Man saknar inte det man har forran man forlorat det, for sure.

Pa tal om morotter och sant, sa haller jag pa att bleka tanderna. Blast som jag ar foll jag for reklamen och har kopt sana dar stripes man satter fast pa tanderna. Borjar dock bli lite radd. Igar borjade medlet namligen att frata pa mina fingrar... kanske nagon kemisk reaktion eller sa, men det gjorde sjukt ont. Dessutom har jag snart inget tandkott kvar. Forstar inte hur Amerikanare borstar tanderna. Deras mjukaste tandborstar ar som stalborstar. 

Sitter har och kollar upp lite smaresor. Philadelphia, Chicago, Atlantic City och DC igen, eftersom vi missade tva av de mest intressanta sakerna. Jag ar verkligen jatteglad att jag bor pa ostkusten, en halvtimma fran Manhattan. Det finns faktiskt sjukt mycket att gora inom en radie pa fem timmar. Hmm, kan man blanda avstand och tid sadar? Aja, hursomhelst, ni fattar. 

Lite rapporter fran Karlskoga skulle inte skada heller. Hoppas alla fatt sina brev, och att endast Malin (och den som fatt hennes brev) ar den enda som fatt fel brev. Ska det vara nagon som gor en san grej, sa ar det jag. 
Vissa saker forandras aldrig, haha.

<3

Adjokens adjo, hemlangtan

Jag vet att man aldrig ska ta ut saker i forvag, men den har veckan kan komma att bli den basta och gladaste hittills. Allting har verkligen varit apbra exakt hela veckan fram till nu. Det ar bara en och en halv dag kvar dessutom, sa om nu allting skulle bli katastrof, har jag anda haft en overvagande bra vecka. Gradden pa moset ar en totalt utebliven hemlangtan. Inte en enda gang har jag tankt att det skulle vara skonare att sitta hemma i Karskoga och Sverige. Visst kanner jag mig verkligen svensk har, och jag kommer aldrig att bo utomlands, mer an nagot ar eller sa. Men den har veckan har jag verkligen trivts har. TRivts med familjen, med vannerna har, med barnen, till och med Scotch Plains har varit okej. En timmas busstur for att befinna sig pa Manhattan ar en forlatelse for att Scotch Plains inte ar mycket att hanga i juletradet.

Malin har tydligen kommit in pa skola pa Oland, och Sabina har fixat skola och boende i Gbg. Massa grattis for det! 

En liten parentes sadar. Har precis kommit hem ifran en lunch med Madelene i Westfield. En stor vegetarisk tacos och en Cola Light for 7 dollar, Usa sager jag bara. Borde kanna mig fattig och orattvist behandlad som au pair i usa liksom. Men jag gar pa predikyr, koper godis, koper klader, parfymer, smink, gar pa bio, fikar och reser utan problem. Konstigt faktiskt, men jag klagar inte. 
Gick upp redan klockan halv sju imorse for att duscha och plocka ur diskmaskinen sa att jag var ledig ifran den sekunden Max var avspallt pa skolan. Sa idag har jag faktiskt gjort arenden pa posten och shoprite, varit pa College, ringt hem och pratat med mamma och pappa, samt lunchat med Madelene.

Sadar nu var det sagt. Bara att vanta pa bomberna, sura kids, missnojda hostforaldrar osv. Om det inte hander nagot allvarligt sa ar det jag som dansar pa bordet imorgon kvall! haha.

<3

No time to think of consequences

Jahopp, da var det torsdag igen. Vadret ar aptrakigt, men det ar i alla fall gront och varmt, sa lite tacksam far man ju anda vara. Jag far aldrig lust till det dar jakla Floridainlagget... Borjar som vanligt pa en massa annat. Fast den har gangen har det varit bra saker. Har snart skrivit klart alla brev jag ska skicka ivag. Hittade tre fardigskrivna brev som jag helt glomt bort att skicka ivag. Dumt varre, for nu har jag ju redan spytt ut unefar halva breven pa bloggen, och maste anda skriva nya.

Har varit en bra dag an sa lange. Tyvarr slutar det alltid precis tvartom. Vet inte hur det gar till, men sa har det varit varenda jakla dag sedan jag kom hit.
Alltind gick skitsmidigt, och jag har bara tre tvattar att ta reda pa. Fanns inte en pryl att plocka reda pa i huset, och diskmaskinen var tomd innan atta imorse. Sa jag har for en gangs skull inte haft nagot att gora sedan nio imorse.

Sitter har och vantar pa att Samatha ska komma hem med minibussen. Volvon ar trasig och hos bildoktorn, sa vi har bara tva bilar for tillfallet. I det har landet innebar det kaos och (herreguden familj kanadagass, eller nagon annan sorts bamsefagel, traskade just forbi pa baksidan. Varan bakgard ar verkligen som ett vilddjurszoo. Ekorrar, jordekorrar, kaniner, katter, gravlingar och allt mojligt... och tydligen aven jattefaglar... nej nu kom jag av mig lite) katastrof att inte ha en bil par korkortsinnehavare. Man kommer ingentstans.


Forresten mamma och pappa, jag vet att ni inte kan halla er borta harifran. Jag ringer er snart, formodligen innan ni sett det har inlagget. Och jag har gatt ner halften av det jag gatt up, det ni!

Nu kom hon hem. Skriver det dar Floridainlagget nan gang... nab gang. haha.
<3



Effektivitet

Klockan ar strax halv elva. Jag har tomt diskmaskinen, tvattat tva maskiner, atit en stor frukost och suttit har. Ska ta en dusch, aka till shoprite och sen skriva brev. Forlat sa himla mycket alla som har skickat brev. Nu har jag en hel hog att svara pa. Ska forsoka att fa ivag alla den har veckan.

Haha, pa tal om brev, sa firar man mors dag har pa sondag. Sa jag hade lite panik i lordags med att fa ivag ett kort till mams dar hemma. Sa kollade jag i min egen almanacka, fran Sverige. Och hemma firar man tydligen inte forran om tva veckor. Knappt...

Kids gar pa repeat, tack som fan Jossan for tipset. Kul att de bor i Brookyn. Inte lika kul att de spelar pa typ alla stallen pa jorden FORRUTOM pa Manhattan>< Men min tid ska val komma snart ocksa, eller?

Nu ar det riktigt seriost panik i mitt huvud. Hur ska jag klara en sommar utan peace & love, utan Hultan, utan nagot? Jag gjorde precis agot mycket dumt. Kollade spellistan till p&l... 


Okej, dar forsvann effektiviteten, haha. Fick allting gjort, men nu ar det redan dags att hamta upp max. Kollade festivaler i sommar, i usa. Hittade en ynka som verkar okej.  Far se om jag kanner att det ar vart nastan 300 javla dollar bara.

Far skriva breven imorgon. Och pa torsdag ska jag forsoka slanga ihop nagon slags kortfattning om Florida.

Maste aka nu...

P.S Mitt skypenamn, Ellinor, ar: sandraaa.svensson :) D.S

<3

Panicflashbacks.

Okej, det blev som vanligt ingen uppdatering, trots utlovning av en sådan. Jag spontanåkte på en felstival här i NJ istället. Var borta exakt hela dagen.

Banden var verkligen inget att hänga i granen. Men jag hade kul (glömde tyvärr kameran, så jag måste vänta på att få bilderna från Madelene och Ida skickade till mig). Så nu har jag sett Panic at the disco två gånger i mitt liv, haha. De är bättre på skiva alltså. Fick dock några härliga flashbacks till The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage. Jävla lång och krånglig titel by the way><

Är lite för trött för ett långt inlägg och helga, så det får ni vänta på. Kanske imorgon, kanske ännu senare.

Hur ska jag klara en sommar utan grillning och svenska fesivaler?! Kommer jag ens att göra det?

Godnatt!<3


Florida!

Nu ar jag hemma fran florida. Lite brunare, lite gladare. Eller kanske inte. Har insett mer och mer att det har verkligen inte ar min grej. Vill ut och resa, och vara glad och kanna mig tillracklig. Men nu har jag statt ut 1/3 av min tid har, jag ska fan harda ut hela tiden. Har en del att se fram emot, sa det har maste ga. 

Har hur som helst haft ett par jattebra dagar i Florida, och jag ar saaa tacksam min vardfamilj for allt. 

Har tyvarr inte tid att skriva mer nu, for jag maste till Target och kopa nytt munskolj. Lisetrine flar munnen , sa jag maste byta. 

Ska lagga in bilder nagon gang i helgen, och skriva mer om resan, lovar!

<3