Den utlovade uppdateringen

Lovade ju en uppdatering ikväll. Och här är den, på min egen dator.
Ni kan säkert räkna ut vad som har hänt sedan sist. Ingenting mer eller mindre. Nick och Alex hade playdate så det blev tv-spel hela tiden. Sen var det läsning och sen dags för att duscha. Max fick tokryck och skrek så att mina öron nästan sprack för att han inte fick bada. Jag är envis, och halvdöv, så jag ignorerade skriket. Trots det så kändes det som en bra dag.

Går alla dagar som dessa så ska jag nog överleva. Men det kommer minst en kväll i veckan då jag mår skit och helst av allt skulle vilja åka hem. Känns dock väldigt mycket bättre än sju dagar i veckan, som de tre första veckorna.
Om två dagar är det tydligen vår på riktigt, enligt almanackan. Hoppas att den talar sanning!

Jag måste verkligen göra något åt min "lilla" viktökning nu. Har visserligen blivit grymt mycket duktigare med ätningen. Men det är ändå rätt illa. Som tur är finns inte min kropp dokumenterad, och den lär inte bli det heller förrän det går åt rätt håll igen. Måste börja gå ut och gå lite oftare också. Ännu en anledning för solen att visa sig.

Skrev bara lite kort om Boston. Jag och Carina ska dit om drygt en vecka. Vi åker härifrån strax efter sex på eftermiddagen, in till NY och därifrån till boston. Så vi kommer komma dit riktigt sent. Kommer att vara sååå jäkla skönt att sova den natten. Lördagen blir en heldag, med Harvard och lite annat turistigt. Sen åker vi hem på söndag eftermiddag. Än så länge är bara vandrarhemmet betalt, 70 dollar för två nätter, inte så farligt med andra ord. Jag har varit sparat över 500 dollar redan, så jag ska nog överleva. Efter den helgen är det bara drygt tre veckor kvar till Florida. Jag börjar faktiskt längta nu. Ska bara hitta lite sommarkläder, och träna förstås.

Nästa helg är det springbreak. Många au pairers favoritvecka, eftersom de slipper jobba. Inte jag... Men jag åkte ju faktiskt hit för att ta hand om barn, så jag får väl bita ihop..

Nej, nu är klockan halv tio. Dags att kolla lite tv och sen sova. Jag somnar före barnen nästan...

GODNATT SVERIGE, och usa<3

Boston

Hej hej halla dagboken..
Idag ar en underbar dag. I alla fall om man tittar ut igenom fonstret. Har dock inte gjort nagot alls an sa lange, mer an att kaka frukost. Ska dock slanga mig i duschen snart, och behe mig ut pa en promenad. 
Blev inget NY den har helgen heller... Istallet planerade jag och Carina in en resa till Boston om tva veckor. Ska bli skont att komma harifran for ett litet tag:) 


Ah, dagen var val kanske inte lika underbar for mig. Men den ar hisoria nu. En ny dag idag. Kopte en ny skitbra mascara fran Smashbox, for 120 span. Ratt bra. Fyndade aven tva trojor for sammanlagt 36 kronor pa Old Navy, ocksa ratt bra. Sen hamnade jag i en bilko, och sa var det roliga slut. Nu ar jag stressad, ska hamta upp Max nu. Snalla snalla dag, var snall mot mig!


Skriver ett langre inlagg ikvall.

<3

Somnbrist och utmattning

Enn snabb och kort uppdatering innan jag aker och hamtar max... Maste aka till ogondoktorn= typ tva timmar mindre ledighet for mig idag. 

Helgen var inte sa handelserik. Var pa fodelsedagskalas... kollade pa across the universe och akte till Bridgewater mall med Carina. Pa sondagen kollade vi upp lite platser att aka till. Blev en del, sa forhoppningsvis ska vi komma ivag om ett par veckor.

Gardagen var HEEEEEMSK! Sadar sa att jag ville ringa varenda manniska dar hemma (fast det gick ju inte for tidsskillnaden, bla for dem liksom) och skrika ut min frustration. Konstigt nog var det inte sa att jag ville hem, bara prata med alla dar hemma. Saknade till och med hasangsskolan, haha. Maste ta och skicka ivag ett brev och vykort till dem.
Lyckades aven att repa familjens backspegel. Som tur var blev det bortsliten farg och inget mer. Och de tog det apbra. Nicky var hemma hela dage ocksa, sa jag fick ingen tid for mig sjalv. Natten till mandag somnade jag klockan kvart i tva. Sa jag var pa daligt humor och skitnere hela dagen. Sa nar klockan var atta tog jag en dusch och isolerade mig pa rummet tills det blev kvall. Somnade med mp3:n i oronen ocksa, sa jag vaknade upp och var pa jattebra humor. 

Maste rusa nu... Ska ge ett battre och forhoppningsvis mer lasvart inlagg en annan gang.

Forresten valkomna hem thailandarna!!! Har foljt era resedagbocker forstas, med jag vill garna veta annu mer. Och hur det kandes att komma hem-.-

<3

Onsdaaa

Blir ett kort inlägg nu (med svenska bokstäver, äntligen! haha), för jag ska slänga mig i duschen om fem minuter.
Har överlevt ännu ett par dagar. Och idag har jag varit i statera i exakt åtta veckor! Det känns knäppt... På ett sätt känns det som om det var evigheter sen jag var hemma, och på ett sätt som om åtta veckor bara flygit förbi.
Har haft det lite jobbigt med barnen, men sa till Samantha och Peter igår, så de fick sig lite hot. Inga tv-spel eller gosedjur om de misssköter sig. Så idag var de änglar hela morgonen. Skönt att jag kan prata med dem iaf. Och att de tycker att jag är lagom hård mot dem.

Har inte gjort något speciellt. Träffat de svenska tjejerna här, och de två nya; Ida och Madelene. Börjar bli dags att planera in lite helgturer också. Så att jag får ut nåt av tiden här liksom. Och åka in till NY förstås. Nu börjar våren komma också. I förrgår var det nästan 20 grader och sol. Helt sjukt skönt. Längtar obeskrivligt mycket till våren nu. Mer än någonsin. Kanske för att det lätt blir aptråkigt när man inte kan vara ute om dagarna, och helgerna.

Längtar sååå efter sverige. Svensk mat, svenskt godis, djuren, familjen och alla vännerna där hemma. Har dock börjat komma över det där med engelskan. Det slår fortfarande lite knut ibland, men jag tänker faktiskt inte på att det är engelska och inte svenska jag hör varje dag.

Ikväll blir det nog en familjekväll. ska vara lite social med familjen, och sen är det top model!

Nu måste jag ta en dusch innan det är dags att hämta Max.
På söndag är det skype-dejt hemma hos mig i sverige. Så alla vänner som är hemma, och läser det här. Jag tror och hoppas att ni är mer än välkomna till mig på söndag. Haha.

På tal om morötter; Jag hatar putte i parken. Varför iår av alla jäkla år?! Varföööör?

<3